Info

Informatie en voorwaarden

Ontbijt aan huis bestellen

Graag ontvangen wij jouw bestelling voor 14u, de dag voor levering. Wanneer een uur of een dag niet actief staat, dan is deze niet meer beschikbaar. Stuur ons gerust een mailtje, misschien kunnen we jou er nog tussen plaatsen. Bij een bestelling voor levering binnen de 24u, is een contante betaling of betaalbewijsje noodzakelijk.
Je kan jouw ontbijt bestellen via ons bestelformulier op de website of via info@carmello.be

Bestel jouw ontbijt aan huis!

Levering ontbijt aan huis

Carmello levert jouw ontbijt aan huis van maandag tot vrijdag tussen 7u en 10u, zaterdag en zondag tussen 7u en 11u. Een speciaal verzoek? Wil je iemand verrassen met iets extra? Neem contact op met ons zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Jouw ontbijt wordt geleverd binnen het uur van jouw keuze. Wens je meer informatie? Mail ons info@carmello.be

Cadeaubon ontbijt

Ben je overtuigd maar weet je niet wanneer we jouw ontbijt aan huis kunnen leveren? Geen probleem! Onze cadeaubon is 1 jaar geldig en hiermee kan de gelukkige zijn tijdstip zelf kiezen.

Betalingsmogelijkheden

Je kan jouw ontbijt aan huis op volgende manieren betalen:

  • Contant bij levering
  • Per overschrijving (overschrijving dient voor de levering gebeurd te zijn of bewijsje per mail)
  • Bancontact
  • KBC Pay-button
  • Cadeaubon  (type ontbijt en leveringszone moeten gelijk zijn diegene vermeld op de cadeaubon) Graag vernemen wij ook het nummer van de cadeaubon ter controle voor levering.

Onze prijzen op de site zijn inclusief btw en exclusief eventuele leveringskosten. Wij vragen een kleine vergoeding naargelang het leveradres. (gratis voor Gooik, Oetingen, Leerbeek, Kester, Strijland en Lennik).

Onze gegevens

Carmello is gevestigd te Gooik, in het Pajottenland.

Rekeningnummer: KBC BE27 7360 4174 0073
BTW nummer: BE 0681.635.034

Annulatie

Je kan jouw ontbijt aan huis kosteloos annuleren tot 24u voor levering.