Ontbijt aan huis Aalst

Ontbijt aan huis Aalst

Welkom! Carmello levert jouw ontbijt aan huis Aalst met heerlijke streekproducten. Op zoek naar iets speciaals voor een speciaal iemand? Een heerlijke ontbijtmand vol lekkers!

Ontbijt aan huis leveren we niet enkel in Aalst zelf, ook alle deelgemeenten van Aalst! Ook te Hofstade, Gijzegem, Baardegem, Moorsel, Meldert, Erembodegem, Herdersem en Nieuwerkerken leveren wij onze heerlijke ontbijtmanden.

Carmello levert jouw ontbijt aan huis Aalst met overheerlijke streekproducten van de plaatselijke ambacht en boeren. Daarom kunnen wij kwalitatieve en heerlijke producten van bij ons aanbieden.  Zo vindt je in jouw ontbijt aan huis Aalst onder andere ambachtelijke ham, yoghurt en kaas. Maar ook verschillende smaken huisgemaakte confituren en overheerlijke granola.

Krijg je nu al honger? Kijk snel bij jouw ontbijt!
Samen genieten van een ontbijt op bed, een verjaardag, jubileum? Je kan wel meer redenen bedenken voor een ontbijt aan huis Aalst!

Carmello levert van maandag tot vrijdag tussen 7u en 9u. Zaterdag en zondag tussen 7u en 11u. Nog vragen over uw ontbijt aan huis Aalst?  Je mag ons altijd contacteren!

Smakelijk en tot binnenkort?

Marie & Jacques